ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Έργο» εμπρηστών οι τέσσερις χθεσινές πυρκαγιές στην Χαλκιδική

«Έργο» εμπρηστών οι τέσσερις χθεσινές πυρκαγιές στην Χαλκιδική

Τέσσερις πυρκαγιές ξέσπασαν χθες από τις 13:00 μετά το μεσημέρι μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα στη Χαλκιδική από το Σήμαντρα μέχρι και τη Βάβδο. Οι φωτιές αντιμετωπίστηκαν και κατασβέστηκαν ωστόσο τα περιστατικά έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος που κάνουν λόγο για εμπρησμούς. Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής Μανώλης Τσολάκης υποστηρίζει ότι πρόκειται για «εσκεμμένη προσπάθεια να προκαλέσουν πυρκαγιές σε δασικές και χορτολιβαδικές εκτάσεις, κάποιος ή κάποιοι. Τέσσερις φωτιές μέσα σε πέντε ώρες.».

Ο κ. Τσολάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για παράνομους υλοτόμους ή κάποιον κτηνοτρόφο.«Οι φωτιές αναπτύχθηκαν σε μία διαδρομή από τα Σήμαντρα μέχρι 1 με 2 χλμ έξω από τη Βάβδο. Στα Σήμαντρα η φωτιά ξέσπασε δίπλα στα σπίτια του χωριού. Δεν αποκλείουμε την περίπτωση κάποιου ασυνείδητου κτηνοτρόφου ή παράνομων υλοτόμων που κινούνται σε αυτές τις περιοχές, εξετάζουμε παράλληλα το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο νεαρό που και στο παρελθόν είχε συλληφθεί να βάζει φωτιές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.