ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Δεκάδες συλλήψεις αλλοδαπών στους αερολιμένες Ηρακλείου και Χανίων

Κρήτη: Δεκάδες συλλήψεις αλλοδαπών στους αερολιμένες Ηρακλείου και Χανίων

Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές, 23 αλλοδαποί, ηλικίας από 17 έως 54 ετών, κατά την προσπάθεια τους να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης με πλαστά έγγραφα, μέσω των αεροδρομίων Ηρακλείου και Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για τρία άτομα από την Ερυθραία, έξι από το Αφγανιστάν, έξι από τη Συρία, τρία από το Ιράν, ένα από την Ινδία, ένα από την Αίγυπτο, ένα από τη Λιβύη, ένα από τον Πακιστάν και ένα από την Παλαιστίνη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», δεκατρείς άνδρες και τρεις γυναίκες, και στο αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Αιθιοπίας, Βελγίου, Αλβανίας, Αυστρίας, Πολωνίας, Ινδίας και Ν. Κορέας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ελβετία, τη Δανία και την Ολλανδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.