ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγ. Παντελεήμονας: Διέρρηξαν δυο φορές σπίτι με τον νεκρό ιδιοκτήτη μέσα

Αγ. Παντελεήμονας: Διέρρηξαν δυο φορές σπίτι με τον νεκρό ιδιοκτήτη μέσα

Η απαξία της ανθρώπινης ζωής σε όλο της το μεγαλείο. Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι 83χρονου, ο οποίος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του από παθολογικά αίτια.

Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και ουσιαστικά είχε μείνει μόνο ο σκελετός. Μάλιστα ένας από τους δράστες τον «κλώτσησε» με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κεφάλι, ωστόσο συνέχισε να ψάχνει το εσωτερικό του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι τρεις διαρρήκτες είχαν φθάσει στο σημείο να επιχειρήσουν δύο φορές να διαρρήξουν διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μάρνης στον Αγ. Παντελεήμονα, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας κάποιες ημέρες νωρίτερα.

Ηξεραν

Στις 10 Απριλίου 2017 μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Ηχούς στο Π. Φάληρο είχαν εντοπίσει τη σορό ενός 83χρονου, ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια. Από την εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκαν τα αποτυπώματα ενός 33χρονου Ρουμάνου σεσημασμένου για κλοπές. Ο ίδιος και οι δύο Eλληνες συνεργοί του, ηλικίας 45 και 50 χρόνων, είχαν μπει δύο φορές στο συγκεκριμένο σπίτι, παρότι ο ένοικος βρισκόταν νεκρός στο εσωτερικό του. Η σπείρα στόχευε οικίες οι οποίες είτε ήταν ακατοίκητες, είτε σφραγισμένες για διάφορους λόγους και επιχειρούσε τις κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό τους. Κάπως έτσι είχαν επιχειρήσει να μπουν στο σφραγισμένο διαμέρισμα ηλικιωμένου άνδρα που είχε δολοφονηθεί στις 5 Απριλίου 2017, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν στον 6ο όροφο!

Μετά τη σύλληψή τους έχουν διαπιστωθεί τρεις διαρρήξεις, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία υπεξαίρεση. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.