ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ποινή φυλάκισης για τον γιατρό του κάμπινγκ για ασέλγεια σε βάρος 19χρονης

Ποινή φυλάκισης για τον γιατρό του κάμπινγκ για ασέλγεια σε βάρος 19χρονης

Καταδικάστηκε μετά την σύλληψη του για σεξουαλική παρενόχληση 49χρονος γιατρός της κατασκήνωσης του ΑΠΘ στο Ποσείδι, μετά από καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας ότι ασέλγησε σε βάρος της.

Η 19χρονη ενημέρωσε άμεσα τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της κατασκήνωσης και τηλεφώνησε στους γονείς της, ενώ στη συνέχεια προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε η σύλληψη του 49χρονου.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, που διενεργήθηκε από τις διωκτικές αρχές, έκπληκτη η 19χρονη πληροφορήθηκε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός έχει διαγραφεί από τον ιατρικό σύλλογο εδώ και 3,5 χρόνια, ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί σε υπόθεση κλοπής ύψους 120.000 ευρώ, για την οποία μάλιστα του είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με διάταξη ανακρίτριας Αθηνών.

Επίσης φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές και για υπόθεση εξύβρισης και απλής σωματικής βλάβης.

Ο 49χρονος γιατρός, που έχει την ειδικότητα του ορθοπεδικού χειρουργού, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου, κατηγορούμενος για ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.