ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρέβεζα: Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα παράνομου καπνού

Πρέβεζα: Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα παράνομου καπνού

Βαρύ πλήγμα στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου κατάφεραν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνέλαβαν έναν από τους βασικούς διακινητούς στην περιοχή Καναλλάκι της Πρέβεζας και κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού.

Μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σπίτι του 43χρονου Έλληνα υπόπτου και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα, κατά την διάρκεια της οποίας ανακάλυψαν κρυμμένες τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένα φυτικά αποσπάσματα καπνού συνολικού βάρους 54 κιλών και 49 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα προϊόντα δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης κι έτσι κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου. Ο 43χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.