ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναρχικοί έκαναν «έφοδο» στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας- Τραυματισμένη μια υπάλληλος

Αναρχικοί έκαναν «έφοδο» στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας- Τραυματισμένη μια υπάλληλος

Ο τραυματισμός μιας γυναίκας υπαλλήλου που εργάζεται στην Γραμματεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ήταν αποτέλεσμα της “εφόδου” αναρχικών στο κτίριο της Πρυτανείας στην παραλία του Βόλου. Η γυναίκα, που έχει υποστεί σοκ από την επίθεση, μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου.

Επίσης προκλήθηκαν φθορές στους πανεπιστημιακούς χώρους από τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι κατέστρεψαν υπηρεσιακά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Νωρίτερα το πρωί, ομάδα αναρχικών κατέλαβε το κτίριο όπου στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφού σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας για τη δημοπράτηση δύο κτιρίων στην περιοχή των Παλαιών Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.