ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εξαρθρώθηκε η «Καμόρα» στο Ζεφυρί: Ακόμα και ανήλικοι Αθίγγανοι ήταν στο «κόλπο»

Εξαρθρώθηκε η «Καμόρα» στο Ζεφυρί: Ακόμα και ανήλικοι Αθίγγανοι ήταν στο «κόλπο»

Τοπική «επιχείρηση» διακίνησης ναρκωτικών, στα πρότυπα της «Καμόρα», σύμφωνα με την Αστυνομία, στην οποία είχαν σημαντικό ρόλο ακόμα και τα μικρά παιδιά, που χρησιμοποιούνταν για κάλυψη και για την προώθηση του «εμπορεύματος», είχαν στήσει Αθίγγανοι στο Ζεφύρι Αττικής.

Πρόκειται για τέσσερις οικογένειες, με δεσμούς και μεταξύ τους, που πουλούσαν ηρωίνη και χασίς σε χρήστες ναρκωτικών, που τους επισκέπτονταν τις γυναίκες και τας παιδιά να παραδώσουν τα ναρκωτικά σε μικρή απόσταση από τον οικισμό. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, και κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης χτες, με την συνδρομή των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν συνολικά 26 άτομα, ενώ κατηγορούνται και αναζητούνται άλλα 11.

Από τους συλληφθέντες εννέα είναι άνδρες, εννέα γυναίκες και οκτώ ανήλικοι, από 13 έως 16 ετών. Επίσης, συνελήφθησαν 18 χρήστες ναρκωτικών, που είχαν πάει στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν την δόση τους, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της Αστυνομίας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οκτώ οικίες και κατασχέθηκαν: 702,29 γραμμάρια κάνναβης, 29,7 γραμμάρια ηρωίνης, 15 ναρκωτικά δισκία, 4 ζυγαριές ακριβείας και 3.424 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, που αγοράστηκαν με τα χρήματα από τα ναρκωτικά και 16 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.