ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Νέες αποκαλύψεις για τον 45χρονο δράστη στο Περιστέρι- Η ομιλία του με τον ψυχολόγο και η δεύτερη δολοφονία στο Λουτράκι

Νέες αποκαλύψεις για τον 45χρονο δράστη στο Περιστέρι- Η ομιλία του με τον ψυχολόγο και η δεύτερη δολοφονία στο Λουτράκι

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον 45χρονο δράστη της άγριας δολοφονίας 51χρονης γυναίκας στο Περιστέρι.

Μια ημέρα μετά το στυγερό του έγκλημα, όπου είχε κατακρεουργήσει με δέκα μαχαιριές τη σύντροφό του στο διαμέρισμά της στην οδό Παραμυθιάς, επικοινώνησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε.

O διάλογος του γιατρού με τον δράστη είναι ανατριχιαστικός καθώς με απάθεια του περιέγραψε τι είχε κάνει:

Ψυχίατρος: «Τι έχεις Γιώργο σήμερα; Έχει γίνει κάτι;»
Δράστης: «Δεν είμαι καλά. Σκότωσα χθες το απόγευμα τη σύντροφο μου στο σπίτι»
Ψυχίατρος: «Μου μιλάς σοβαρά;»
Δράστης: «Ναι, μιλάω πολύ σοβαρά, πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έσφαξα. Αν πάτε στο σπίτι θα τη βρείτε».
Ο δράστης είναι τρόφιμος στο Δαφνί και φιλοξενείται στο ξενώνα του ψυχιατρείου στη Νίκαια

Ωστόσο η αποκάλυψη πως αυτός ο άνδρας πριν από μερικά χρόνια είχε δολοφονήσει στο Λουτράκι μία άλλη γυναίκα 25 ετών γεννά ερωτήματα, γιατί ήταν τρόφιμος του ψυχιατρείου και όχι έγκλειστος σε φυλακή.

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης τον Ιούλιο του 2011, δηλαδή την ίδια ημερομηνία πριν από έξι χρόνια, είχε σκοτώσει την 37χρονη τότε σύντροφό του, Ορτέκα Ντύρμα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο άνδρας διατηρούσε δεσμό με την άτυχη γυναίκα από την Αλβανία και μάλιστα θα πήγαιναν για γάμο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί τα σχέδια του 40χρονου -τότε- συντρόφου της: δεν ήθελε να την παντρευτεί, αλλά να την σκοτώσει.

Το ζευγάρι, που έμενε στην ίδια διεύθυνση στο Περιστέρι, όπου βρήκε τραγικό τέλος και η 51χρονη γυναίκα, ξεκίνησε μια όμορφη μέρα του Ιουλίου, προκειμένου να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο εξοχικό του δράστη, στο Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου.

Αφού έφτασαν στον προορισμό τους, θύτης και θύμα ξεκίνησαν να τακτοποιούν τα πράγματά τους στο σπίτι. Αφού τελείωσαν, το ζευγάρι τσακώθηκε, ένας καβγάς που έμελλε να ήταν και ο τελευταίος τους.

Κάποια στιγμή, ο δράστης, τυφλωμένος από την ζήλια, άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει σε όλο της το σώμα την 37χρονη μνηστή του, ρίχνοντάς την νεκρή στο πάτωμα. Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, πιθανότατα για να αποφύγει την διαδικασία του αυτοφώρου.

Οι δικοί της την αναζητούσαν απεγνωσμένα περίπου τρεις ημέρες. Της τηλεφωνούσαν καθημερινά, για να μιλήσουν μαζί της και θεώρησαν περίεργο που η κόρη τους είχε να επικοινωνήσει μαζί τους για περισσότερο από ένα 24ωρο.

Μέσα στο εξοχικό του δολοφόνου, οι άνδρες της Αστυνομίας, έμειναν άφωνοι στην θέα της 37χρονης γυναίκας, η οποία κείτονταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η βιαιότητα των χτυπημάτων στο σώμα της αποκάλυψε την πάλη που είχε προηγηθεί. Η 37χρονη είχε χτυπηθεί με μανία, ενώ τα τραύματα της από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο δράστης ήταν τόσα πολλά, που χρειάστηκε ιατροδικαστική εξέταση για να μετρηθούν.

Την άτυχη κοπέλα αναγνώρισε η μητέρα της, η οποία είχε ειδοποιήσει και την αστυνομία.

Στην περιοχή οι κάτοικοι έκαναν λόγο για ένα έγκλημα πάθους και έδειξαν σχεδόν βέβαιοι ότι το περιστατικό συνέβη λόγω διαφορών του ζευγαριού.

Ο δράστης κρυβόταν επί τρεις μέρες με το αυτοκίνητο, σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας. Την τρίτη μέρα, μην αντέχοντας άλλο τις τύψεις, σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στη Λαμία και τηλεφώνησε στην αστυνομία, προκειμένου να παραδοθεί…

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά μετά τη δολοφονία της πρώτης του συντρόφου το καλοκαίρι του 2011, ο δράστης ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Ωστόσο άγνωστο ακόμα για πιο λόγο σήμερα ο δράστης πως αφού έφυγε από το ψυχιατρείο πήγε στο σπίτι της συντρόφου του και την δολοφόνησε. Την πράξη του την ομολόγησε σε γιατρό και εκείνος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι εντόπισαν την 51χρονη γυναίκα κατακρεουργημένη.

Ιατροδικαστής: Το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό. Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες χθες, αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί καθώς η σορός ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.