ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρίστες ήρθαν για διακοπές και άρχισαν τις μικροκλοπές

Τουρίστες ήρθαν για διακοπές και άρχισαν τις μικροκλοπές

Για διακοπές είχαν έρθει στην Ελλάδα τέσσερις νεαροί αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, αλλά δεν δίστασαν να ξαφρίσουν διάφορα εμπορεύματα από το κατάστημα ενός 45χρονου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου! Για κακή τους τύχη, όμως, τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Οι τρεις Ιταλοί, δύο 21χρονοι και ένας 20χρονος, μαζί με μια 20χρονη Ελβετίδα, μπήκαν παριστάνοντας τους πελάτες στο μαγαζί, αλλά «ξάφρισαν» διάφορα είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα. Ο ιδιοκτήτης έδωσε τα πλάνα από το βίντεο στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι δεν άργησαν να τους εντοπίσουν και να τους φορέσουν χειροπέδες. Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και διέταξε να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα… κρατητήρια, ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 50χρονος Βρετανός και ο 17χρονος γιος του, οι οποίοι απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος στην πόλη της Ρόδου και κατάφεραν να αρπάξουν ένα δαχτυλίδι από την βιτρίνα! Όμως, μετά την καταγγελία εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.