ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη 47χρονος «μαϊμού ελαιοχρωματιστής»

Συνελήφθη 47χρονος «μαϊμού ελαιοχρωματιστής»

Νέο κόλπο σκαρφίστηκε ένας 47χρονος απατεώνας που δρούσε στις Σέρρες. Αφού εντόπιζε μοναχικές ηλικιωμένες, συστηνόταν ως ελαιοχρωματιστής, τους έλεγε ότι τάχα τον έστειλαν τα παιδιά τους για να… βάψει τα σπίτια τους και ζητούσε χρήματα για τα… χρώματα!

Τουλάχιστον σε μια περίπτωση, στις 26 Ιουνίου, το κόλπο του έπιασε και μια 82χρονη του έδωσε τα 200 ευρώ που ζήτησε. Όταν, όμως, πήγε να σερβίρει το ίδιο παραμύθι σε μια 88χρονη, εκείνη δεν είχε παιδιά και τον έδιωξε κακήν- κακώς! Με την περιγραφή που έδωσε η ηλικιωμένη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου, τον συνέλαβαν και εξιχνίασαν την πρώτη υπόθεση. Τώρα, ερευνούν αν έχει εξαπατήσει και άλλες ανυποψίαστες ηλικιωμένες στην ευρύτερη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Στη Μεσσηνία, ένα ζευγάρι χρησιμοποίησε την ιδιότητα των τεχνικών της Δ.Ε.Η. που δήθεν θα επιδιόρθωναν βλάβη στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού μιας ηλικωμένης, στον Άγιο Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων. Με την πρόφαση ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από την διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος, την έπεισαν να βάλει σε μία σακούλα τα χρυσαφικά της και να τα βγάλει από το σπίτι. Έπειτα, της ζήτησαν να πάει να κλείσει το γενικό διακόπτη και, μόλις εκείνη μπήκε στο σπίτι, άρπαξαν τη σακούλα με τα χρυσαφικά και έγιναν καπνός! Οι έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.