Αλλοδαποί παραβίαζαν ενοικιαζόμενα στα Επτάνησα

Αλλοδαποί παραβίαζαν ενοικιαζόμενα στα Επτάνησα

Τα δωμάτια που νοικιάζουν παραθεριστές ή τα οχήματα που αφήνουν στις παραλίες των νησιών του Ιονίου βάζουν στόχο συμμορίες νεαρών αλλοδαπών με… «μακριά» χέρια! Δυο «ντουέτα» που δρούσαν στην Κεφαλονιά και τη Λευκάδα, εξαρθρώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αργοστολίου εξιχνίασαν τέσσερις κλοπές που διέπραξε ένα ζευγάρι Ρουμάνων. Ο 28χρονος άνδρας και η 29χρονη σύντροφός του ξεκίνησαν τη δράση τους στις 12 Ιουλίου από τον Καραβόμυλο Σάμης, όπου διέρρηξαν ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο και άρπαξαν ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια, από τις 18 ως τις 21 Ιουλίου διέρρηξαν τις μπαγκαζιέρες τριών μοτοσικλετών στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού και στο Αργοστόλι και έκλεψαν τρία κράνη και ένα πορτοφόλι με σημαντικό χρηματικό ποσό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο νεαροί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακριμένες κλοπές διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.