ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: Δράστης παρέσυρε με μηχανή ηλικιωμένο για μία τσάντα

Πάτρα: Δράστης παρέσυρε με μηχανή ηλικιωμένο για μία τσάντα

«Λυτούς και δεμένους» έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εντοπίσουν τον άγνωστο κακοποιό ο οποίος έσυρε με πρωτοφανή βιαιότητα στο έδαφος έναν άτυχο ηλικιωμένο στην Πάτρα για να αρπάξει την τσάντα του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άτυχος 83χρονος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την τσάντα που δεν είχε μέσα χρήματα, αλλά τα κλειδιά του σπιτιού του, διάφορα προσωπικά του έγγραφα και το κινητό του. Ο δράστης που οδηγούσε μοτοποδήλατο μικρού κυβισμού διέφυγε με αυτήν, αλλά όταν είδε πως δεν είχε χρήματα μέσα, άρπαξε μόνο το κινητό του και την πέταξε. Η τσάντα βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στο θύμα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.