ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Ένας άντρας ξήλωνε μπαταρίες από τους σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών

Θεσσαλονίκη: Ένας άντρας ξήλωνε μπαταρίες από τους σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών

Έβγαζε μεροκάματο επί τουλάχιστον δυο μήνες, πουλώντας τις μπαταρίες που ξήλωνε από τους σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, ένας 29χρονος ο οποίος είχε ρημάξει τις κεραίες σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης!

Από τον περασμένο Απρίλιο ως τις αρχές Ιουνίου, ο νεαρός δράστης διέπραξε συνολικά εννέα κλοπές και άρπαξε 72 συσσωρευτές, προκαλώντας στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ζημιά που φτάνει στα 15.900 ευρώ! Η δράση του 29χρονου διαλευκάνθηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μουδανιών, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Μπαταρίες ήταν και η λεία της επιδρομής αγνώστων στο αμαξοστάσιο της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι υπάλληλοι του Δήμου Τριφυλίας διαπίστωσαν με έκπληξη ότι οι δράστες ξήλωσαν τις δέκα μπαταρίες πέντε οχημάτων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν, ενώ είχαν κλέψει και ένα ανταλλακτικό. Η Σήμανση πήρε αποτυπώματα και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής ερευνούν για να εντοπίσουν τον ή τους δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.