ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετανάστης άρπαξε τσάντα με μεγάλο ποσό στη Ναύπακτο

Μετανάστης άρπαξε τσάντα με μεγάλο ποσό στη Ναύπακτο

Για λίγες ώρες ένιωσε… πλούσιος ένας νεαρός μετανάστης που άρπαξε μια γυναικεία τσάντα η οποία είχε μέσα 1.900 ευρώ και προσωπικά έγγραφα, μέσα μέσα από το αυτοκίνητο μιας 43χρονης Ελληνίδας που ήταν σταθμευμένο ξεκλείδωτο σε ένα δρόμο της Ναυπάκτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για κακή του τύχη, όμως, το σημείο της κλοπής βρισκόταν στην εμβέλεια μιας κάμερας από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας ενός καταστήματος και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είδαν τα πλάνα δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον 24χρονο Μαροκινό! Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του αλλοδαπού, που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα μετά την καταδίκη του για απόπειρα κλοπής και παρέμενε παράνομα στη χώρα. Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.