ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: 18χρονος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

Πάτρα: 18χρονος κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μία 14χρονη η συνομιλία της, μέσω διαδικτύου, με έναν 18χρονο.

Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, πείσθηκε να πάει στο σπίτι του, αφού συνομιλούσαν για μερικές ημέρες στο διαδίκτυο, όπου ο 18χρονος, την βίασε.

Το περιστατικό κατήγγειλαν στην αστυνομία συγγενείς του κοριτσιού και ο 18χρονος συνελήφθη άμεσα, με την κατηγορία του βιασμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 18χρονος, κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης.

Είχε προηγηθεί ολιγοήμερη επικοινωνία των δυο ατόμων μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, αυτή μετέβη στην οικία του δράστη, προχθές το βράδυ, όπου ο 18χρονος ασκώντας της ψυχολογική βία, την εξανάγκασε σε κατά φύση συνουσία.

Η πράξη δηλώθηκε στις αστυνομικές αρχές, από συγγενικό πρόσωπο της παθούσας, την επόμενη ημέρα το πρωί, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: patrastimes

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.