ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χολαργός: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για κλοπές στα Β.Προάστια

Χολαργός: Συλλήψεις δύο αλλοδαπών για κλοπές στα Β.Προάστια

Δύο αλλοδαποί, ένας 37χρονος Ρώσος και ένας συνομήλικός του Γεωργιανός, συνελήφθησαν, στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για κλοπές σε σπίτια των βορείων προαστίων.

Ειδικότερα, οι δράστες συνελήφθησαν μέσα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στον Χολαργό, στο οποίο κατέφυγαν παραβιάζοντας ένα παράθυρο, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Νωρίτερα, είχαν διαρρήξει το διπλανό διαμέρισμα, από το οποίο αφαίρεσαν κοσμήματα και τιμαλφή, αλλά τους αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, η οποία ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες το τελευταίο τρίμηνο, διέπρατταν συστηματικά κλοπές από οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν κοσμήματα και τιμαλφή. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί εννέα περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές του Παπάγου, του Χολαργού και της Αγίας Παρασκευής, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο αλλοδαποί, που είχαν συλληφθεί και παλαιότερα για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.