ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Σκαρφάλωσαν και «άδειασαν» διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο

Πάτρα: Σκαρφάλωσαν και «άδειασαν» διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο

Η σιγουριά ότι το σπίτι τους βρισκόταν ψηλά και σε κεντρικό δρόμο της Εγλυκάδας στην Πάτρα, έκανε μια γυναίκα και την ηλικιωμένη μητέρα της που αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα να αφήσουν ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες λόγω της αφόρητης ζέστης.

Όμως, οι… «ακροβάτες» διαρρήκτες που έχουν χτυπήσει πολλά σπίτια στην Πάτρα, είδαν σαν ευκαιρία τα ορθάνοικτα παράθυρα! Σκαρφάλωσαν ως το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και από αυτό στου δεύτερου, όπου κοιμόντουσαν ανυποψίαστες η νεαρή γυναίκα και η μητέρα της που είναι και βαρήκοη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντελώς ανενόχλητοι, οι δράστες άρπαξαν κοσμήματα, τέσσερα ρολόγια, έναν επίχρυσο σταυρό συναισθηματικής αξίας και ένα laptop και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθούν οι ένοικοι! Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί και ενημερώθηκαν η Ασφάλεια και η Εγκληματολογική υπηρεσία που πήρε αποτυπώματα. Η έρευνα για τον εντοπισμό των εισβολέων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.