ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κιλκίς: Κωπηλατώντας έφταναν στην χασισοφυτεία

Κιλκίς: Κωπηλατώντας έφταναν στην χασισοφυτεία

Κωπηλατώντας σε μια βάρκα πήγαιναν δύο 52χρονοι Έλληνες στην τεράστια χασισοφυτεία με τα εκατοντάδες γιγαντιαία δενδρύλλια που καλλιεργούσαν σε μια βαλτώδη έκταση, χρησιμοποιώντας ως «δρόμο» ένα αρδευτικό κανάλι στα σύνορα των νομών Κιλκίς και Θεσσαλονίκης!

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, οι οποίοι οργάνωσαν επιχείρηση για να τους συλλάβουν. Όμως, οι δράστες αντιστάθηκαν και ο ένας από αυτούς κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου. Συνελήφθη, όμως, ο συνομήλικος συνεργός του και στο σπίτι του κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,22 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στο βάλτο, οι αστυνομικοί μέτρησαν συνολικά 432 δενδρύλλια κάνναβης, που το ύψος τους έφτανε τα τρία μέτρα και τα ξερίζωσαν! Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν η βάρκα που χρησιμοποίησαν οι καλλιεργητές, δύο βενζινοκίνητες γεννήτριες για το πότισμα των δενδρυλλίων, μία μηχανή ραντίσματος και άλλα εργαλεία. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που άσκησε σε βάρος του και σε βάρος του συνεργού του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.