Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο στη Σαντορίνη

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο στη Σαντορίνη

Πανικός επικράτησε στο λιμάνι της Σαντορίνης έπειτα από τηλεφώνημα για βόμβα σε αγκυροβολημένο πλοίο, το οποίο εν’ τέλει αποδείχθηκε ότι ήταν φάρσα.

Τρία πλοία, Το «Champions Jet I» και το «Sea Jet 2», που επρόκειτο να αναχωρήσουν για το λιμάνι του Πειραιά και τους υπόλοιπους προορισμούς τους βρίσκονται ακινητοποιημένα στο λιμάνι, ενώ χιλιάδες επιβάτες συνωστίζονται στην προβλήτα.

Το τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο στο υπουργείο Ναυτιλίας δεν διευκρίνισε σε ποιο από τα τρία πλοία έχει τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα αγνώστου το μεσημέρι στην Άμεση Δράση, ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός σε πλοίο στο λιμάνι της Σαντορίνης με προορισμό τον Πειραιά, που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία δεκάδων επιβατών, οι οποίοι παρέμεναν υπομονετικά στο λιμάνι έως την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Με τη συνδρομή της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο του Λιμενικού με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο πραγματοποίησε ενδελεχή έλεγχο στα πλοία «Νήσος Σάμος», «Champions Jet I» και «Hellenic Highspeed».

Στα τρία πλοία δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο και αναχώρησαν με μικρή καθυστέρηση για το λιμάνι του Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.