ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρόδος: Βέλγος προσπάθησε να περάσει εκατοντάδες διαμάντια στην Ρόδο κρύβοντάς τα στο… εσώρουχό του

Ρόδος: Βέλγος προσπάθησε να περάσει εκατοντάδες διαμάντια στην Ρόδο κρύβοντάς τα στο… εσώρουχό του

Εκατοντάδες διαμάντια προσπάθησε να εισάγει στη Ρόδο 40χρονος Βέλγος, ερχόμενος στο νησί από το Μαρμαρίς της Τουρκίας. Ο Βέλγος εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Ρόδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Αρχικά βρέθηκαν στην αποσκευή του δύο διαμάντια μεγάλου μεγέθους και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένες στο εσώρουχό του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 19 διαμάντια μεσαίου μεγέθους, 559 μικρού μεγέθους, 58 κοσμήματα και 15 γραμμάρια χασίς.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.