ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πτολεμαΐδα: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για να συλλάβει έναν διαρρήκτη που «χτύπησε» τρία σπίτια μέσα σε λίγη ώρα

Πτολεμαΐδα: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για να συλλάβει έναν διαρρήκτη που «χτύπησε» τρία σπίτια μέσα σε λίγη ώρα

Ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Εορδαίας κινητοποιήθηκε για να συλλάβει έναν διαρρήκτη που «χτύπησε» τρία σπίτια μέσα σε λίγη ώρα, τα ξημερώματα της Παρασκευής! Οι άνδρες της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του τοπικού τμήματος και της Τροχαίας κατάφεραν να τον πιάσουν μετά την τελευταία εισβολή του.

Το ανθρωποκυνηγητό που εξαπολύθηκε μετά την καταγγελία ενός 29χρονου Έλληνα ότι ένας άγνωστος είχε παραβιάσει το σπίτι του στην Πτολεμαΐδα και είχε αρπάξει 950 ευρώ και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα αξίας 500 ευρώ, έφερε αποτελέσματα. Ο 32χρονος Αλβανός εγκλωβίστηκε πριν προλάβει να διαφύγει και ακινητοποιήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του, προέκυψε ότι νωρίτερα ο 32χρονος είχε διαρρήξει και τα σπίτια δυο γυναικών ηλικίας 44 και 74 χρόνων, χωρίς όμως να κλέψει κάτι. Πάνω στον δράστη κατασχέθηκαν δύο γάντια, 140 δηνάρια της π.Γ.Δ.Μ., 150 ευρώ και τα προσωπικά αντικείμενα του 29χρονου τα οποία του αποδόθηκαν. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης άσκησε δίωξη για κλοπές στον 32χρονο, ο οποίος ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.