ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μεσσηνία: Μεγάλη φυτεία με πάνω από 1.000 χασισόδεντρα

Μεσσηνία: Μεγάλη φυτεία με πάνω από 1.000 χασισόδεντρα

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της τριπλής χασισοφυτείας με τα 1.354 χασισόδεντρα σε δασική έκταση στην Ανατολική Μάνη Λακωνίας, ήρθε και η σειρά της… Μεσσηνίας να μπει στο στόχαστρο των αρχών! Και εκεί βρέθηκε άλλη μια τεράστια διπλή φυτεία με πάνω από 1.000 δενδρύλλια κάνναβης!

Οι δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους καλλιεργούνταν τα χασισόδεντρα εντοπίστηκαν από το ελικόπτερο της Αστυνομίας το πρωί του Σαββάτου, σε μια δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος λίγο έξω από την κοινότητα Βάλτα με τους ούτε 300 κατοίκους, που βρίσκεται ανάμεσα στα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλήρωμα κατηύθυνε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που έφτασαν στην περιοχή αλλά δεν βρήκαν τους χασισοκαλλιεργητές. Όλη την ημέρα χθες, ξερίζωναν δενδρύλλια και αναζητούσαν εργαλεία ή άλλα αντικείμενα στα οποία να είχαν αφήσει οι δράστες την «ταυτότητά» τους. Επίσημη ανακοίνωση αναμένεται σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.