ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σύλληψη δύο Αλβανών που πέρασαν τα σύνορα με μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Σύλληψη δύο Αλβανών που πέρασαν τα σύνορα με μεγάλη ποσότητα κάνναβης

Έχοντας ο καθένας έναν ταξιδιωτικό σάκο γεμάτο χασίς πέρασαν παράνομα τα σύνορα πέντε νεαροί Αλβανοί, ώστε να μεταφέρουν το παράνομο φορτίο τους στην Ελλάδα όπου και θα το διακινούσαν.

Όμως, αναγκάστηκαν να τους πετάξουν και να τραπούν σε φυγή όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί και δυο από αυτούς συνελήφθησαν.

Οι κινήσεις των πέντε αλλοδαπών στην δασική περιοχή της Κοτύλης στην Καστοριά, έγιναν αντιληπτές από τους άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, οι οποίοι τους καταδίωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν δυο από αυτούς ηλικίας 22 και 31 χρόνων.

Οι υπόλοιποι τρεις, κατάφεραν να κρυφτούν στην δύσβατη περιοχή και διέφυγαν στην πατρίδα τους.

Στο σημείο όπου είχαν εντοπιστεί οι δράστες βρέθηκαν οι πέντε ταξιδιωτικοί σάκοι τους που περιείχαν συνολικά 66 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 78 κιλών και 460 γραμμαρίων, ενώ και πάνω στον 31χρονο βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, που τους απήγγειλε κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.