Μύκονος: Συνελήφθησαν Πακιστανοί διακινητές ναρκωτικών

Μύκονος: Συνελήφθησαν Πακιστανοί διακινητές ναρκωτικών

Δύο Πακιστανοί έμποροι ναρκωτικών συνελήφθησαν από άνδρες του τοπικού τμήματος που παρίσταναν τους τουρίστες, έκαναν το «ντήλ» και μόλις τα χρήματα και τα ναρκωτικά άλλαξαν χέρια, οι αστυνομικοί όρμησαν πάνω τους και τους πέρασαν χειροπέδες.

Η σύλληψη των δύο Πακιστανών έγινε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα στη Χώρα της Μυκόνου. Το «δίδυμο» των ντήλερς περιφέρονταν στα σοκάκια της Χώρας και φορτωμένοι με κόκα αναζητούσαν πελατεία για να προωθήσουν την «λευκή κυρία».

Δύο άνδρες του Α.Τ Μυκόνου, με πολιτικά που εκτελούσαν μυστική περιπολία «σκανάροντας» περίεργα πρόσωπα κινήσεις τους εντοπίζουν και αρχίζουν να τους παρακολουθούν διακριτικά. Κάποια στιγμή, τους πλησιάζουν και αρχίζουν να μιλούν αγγλικά μεταξύ τους. Τα «βαποράκια» τσίμπησαν και νομίζοντας ότι οι δύο «ασφαλίτες» είναι τουρίστες που αναζητούσαν ναρκωτικά, τους πιάνουν κουβέντα και τους προτείνουν να τους πασάρουν κοκαίνη έναντι 120 ευρώ το γραμμάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, μόλις κλείνουν τη συμφωνία και τους δίνουν τα χρήματα, τους ακινητοποιούν και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους περνούν χειροπέδες. Όπως διαπιστώθηκε ο ένας βρισκόταν εδώ και δύο μήνες στο νησί ενώ ο συνεργός του είχε έρθει πρόσφατα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.