ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Κράτος εν κράτει» οι τσιγγάνοι στην Καλαμάτα: Έφοδος στα δικαστήρια – Τραυμάτισαν αστυνομικούς!

«Κράτος εν κράτει» οι τσιγγάνοι στην Καλαμάτα: Έφοδος στα δικαστήρια – Τραυμάτισαν αστυνομικούς!

«Κράτος εν κράτει» έχουν γίνει οι τσιγγάνοι στην περιοχή της Καλαμάτας και του Ασπροχώματος στο νομό Μεσσηνίας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αστυνομικού Διευθυντή για την πάταξη της εγκληματικότητας, με συνεχείς περιπολίες αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή Καλαμάτας, Μεσσήνης συγκεκριμένες «ευπαθείς» ομάδες φαίνεται πως «γράφουν» στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις αρχές προκαλώντας ταυτόχρονα πολύ μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους.

Έτσι σήμερα ομάδα 10 τσιγγάνων, δεν δίστασε να επιτεθεί σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, προκειμένου να ελευθερώσουν έναν ομόφυλό τους, έξω από τα δικαστήρια της πόλης!

Οι τσιγγάνοι τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και κατάφεραν να ελευθερώσουν τον 25χρονο κρατούμενο, ο οποίος θα δικαζόταν για κλοπές σε σπίτια στην περιοχή της Βέργας.

Ο… δραπέτης νωρίτερα είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στην ανακρίτρια μαζί με τον Αθηναίο δικηγόρο του, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Οπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, η ανακρίτρια κάλεσε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ο καταζητούμενος συνελήφθη. Οταν δύο ώρες μετά επέστρεψε με τη συνοδεία δύο αστυνομικών για να απολογηθεί, η ανακρίτρια και η εισαγγελέας υπηρεσίας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Στο μεταξύ στα δικαστήρια είχε μαζευτεί και το σόι του κατηγορούμενου, που όταν άκουσε ότι θα τον πάνε φυλακή τα έβαλε με το δικηγόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τσιγγάνοι αγρίεψαν πολύ, έβρισαν το δικηγόρο και οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κατεβάσουν στο υπόγειο γκαράζ τον κατηγορούμενο για να τον βγάλουν από τα δικαστήρια. Το αυτοκίνητο όμως της Ασφάλειας ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο από τη μεριά της Ψαρών, οπότε άνοιξαν την γκαραζόπορτα των δικαστηρίων και εκείνη την ώρα ήρθαν αντιμέτωποι με την ομάδα των εξαγριωμένων τσιγγάνων. Ο κρατούμενος κατάφερε πάνω στην αναμπουμπούλα και το ‘σκασε, αλλά οι δύο ασφαλίτες έτρεξαν ξοπίσω του και τον έπιασαν πίσω από το σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη, στην οδό Υδρας.

Προς τα εκεί όμως είχαν τρέξει και οι υπόλοιποι τσιγγάνοι που για να πάρουν από τα χέρια των αστυνομικών τον δικό τους, τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπάνε, καταφέρνοντας έτσι ο κρατούμενος να διαφύγει και πλέον καταζητείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.