Πάνω από 200 αλλοδαποί χωρίς κανένα εμπόδιο έφτασαν σε Λέσβο και Σάμο

Πάνω από 200 αλλοδαποί χωρίς κανένα εμπόδιο έφτασαν σε Λέσβο και Σάμο

Συνεχίζονται χωρίς το παραμικρό εμπόδιο οι αφίξεις νέων αλλοδαπών παράνομων μεταναστών. Πιο συγκεκριμένα άλλοι 200 περίπου παράνομοι μετανάστες έφτασαν στη Λέσβο από χθες Δευτέρα το πρωί έως σήμερα, πολλές φορές υπο τη συνοδεία σκαφών του Λ.Σ.

Ήδη στο κΕΠΑ της Μόριας έφθασαν και καταγράφηκαν 113, ενώ άλλα δυο περιστατικά εντοπίστηκαν νωρίς σήμερα Τρίτη το πρωί ανοικτά του αεροδρομίου της Μυτιλήνης με 81 επιβαίνοντες σε πλαστικές βάρκες. Τέλος, άλλα 55 άτομα έφθασαν και αυτοί χωρίς το παραμικρό εμπόδιο το τελευταίο 24ωρο στη Σάμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στην Λέσβο βρίσκονται 5.862 αλλοδαποί οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταφερθούν κατά ομάδες στην Αττική προκειμένου να εξευρεθούν ενοικιαζόμενα σπίτια για την μόνιμη εγκατάστασή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.