ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρωτοφανής λεηλασία στο αγρόκτημα του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα

Πρωτοφανής λεηλασία στο αγρόκτημα του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα

Σοκ έχει προκαλέσει η πρωτοφανής λεηλασία που αποκαλύφθηκε στο αγρόκτημα του ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, από το οποίο έκαναν φτερά βαριά μηχανήματα μεγάλης αξίας, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, παρ’ όλο που για τη μεταφορά τους θα απαιτήθηκε… θορυβώδης επιχείρηση!

Η υπεύθυνη του αγροκτήματος διαπίστωσε ότι υπήρχαν σημάδια παραβίασης στην εξωτερική περίφραξη του αγροκτήματος και, όταν μπήκε μέσα, αντιλήφθηκε έκπληκτη ότι είχαν εξαφανιστεί δύο δισκοσβάρνες, ένα τετράυνο αλέτρι και ένας καλλιεργητής, όλα με ιδιαίτερα μεγάλο όγκο που δεν θα ήταν εύκολο να μεταφερθούν. Αμέσως ενημέρωσε τον πρύτανη και εκείνος την Ασφάλεια Λάρισας, που ερευνά την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες πρέπει να ήταν αρκετοί, καθώς ήταν δύσκολο να μετακινηθούν από έναν ή δυο τα βαριά μηχανήματα, τα οποία πρέπει να φορτώθηκαν σε μεγάλο φορτηγό. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ και ο πρύτανης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να εξακριβωθούν τυχόν ευθύνες μελών του προσωπικού του ΤΕΙ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.