ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άργος: Διπλή επιτυχία για την αστυνομία- Εξιχνίασαν δύο διαρρήξεις

Άργος: Διπλή επιτυχία για την αστυνομία- Εξιχνίασαν δύο διαρρήξεις

Διπλή επιτυχία έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που κατάφεραν να εξιχνιάσουν μέσα σε λίγες ημέρες τις διαρρήξεις που είχαν διαπράξει σε περιοχές του Άργους ένας αλλοδαπός και ένας Έλληνας, οι οποίοι δεν έχουν σχέση μεταξύ τους.

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε την διάρρηξη που είχε γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στο σπίτι ενός αλλοδαπού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου Ρουμάνου.

Για την δεύτερη περίπτωση, σχηματίστηκαν δυο δικογραφίες σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα που διέρρηξε ένα σπίτι στο Άργος στις 10 Σεπτεμβρίου και αποπειράθηκε να διαρρήξει άλλο ένα δυο ημέρες αργότερα.
*** Οι αστυνομικοί του τμήματος Κιλελέρ εξιχνίασαν άλλη μία κλοπή που είχε γίνει στις 17 Αυγούστου σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου Έλληνα. Όπως εξακριβώθηκε, ο 17χρονος έσπασε το παράθυρο της κατοικίας μιας 61χρονης και άρπαξε από το εσωτερικό χρήματα και διάφορα χρυσαφικά.

*** Δυο Έλληνες ηλικίας 63 και 29 χρόνων ήταν οι δράστες της εισβολής που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο στο σπίτι μιας 77χρονηςγυναίκας σε περιοχή του Κιλκίς, από το οποίο είχαν κλαπεί 535 ευρώ. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Ένας 25χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης που έγινε στις δυο Αυγούστου σε μια μονοκατοικία στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, από την οποία εκλάπησαν σημαντικό χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.