ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξαφάνιση-θρίλερ στην Θεσπρωτία: 35χρονος πήγε στον στάβλο και δεν γύρισε ποτέ

Εξαφάνιση-θρίλερ στην Θεσπρωτία: 35χρονος πήγε στον στάβλο και δεν γύρισε ποτέ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας στη Σίδερη Φιλιατών στην Θεσπρωτία για τον εντοπισμό ενός άνδρα. Ο 35χρονος για τον έφυγε το πρωί της Κυριακής για τον στάβλο και δεν γύρισε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πήγε όπως κάθε μέρα για να πάει στο στάβλο της οικογένειας.

Ωστόσο οι ώρες περνούσαν και δεν επέστρεφε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί του. Ετσι αποφάσισαν να τον αναζητήσουν στον στάβλο .
Μεταβαίνοντας στην περιοχή βρήκαν μόνο το αυτοκίνητό και το κινητό του τηλέφωνο. Άμεσα ειδοποίησαν τις Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του ,με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα σενάρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την οικογένειά του ,δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και δεν υπήρχαν λόγοι που να δικαιολογούν την εξαφάνισή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: epirus-tv-news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.