ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ανήλικος με κλεμμένο βαν

Κρήτη: Έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ανήλικος με κλεμμένο βαν

Μετά από πολύωρη καταδίωξη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας ανήλικος με κλεμμένο βαν από χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, που οδηγούσε σαν… τρελός στους δρόμους της περιφέρειας του Ηρακλείου για να αποφύγει τη σύλληψη!

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν σήμα για έλεγχο στο ύποπτο βαν στην περιοχή του Εσταυρωμένου, αλλά ο 17χρονος οδηγός πάτησε γκάζι και έσπασε το μπλόκο. Μετά από ξέφρενη καταδίωξη που κράτησε πολλά χιλιόμετρα στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου, ο νεαρός «ραλίστας» συνελήφθη στο ύψος της Καρκαδιώτισσας και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει την «κλούβα» από την περιοχή των Δειλινών κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου. Σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.