ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε απόγνωση η Σάμος: Ζουν 2.932 παράνομοι μετανάστες σε κέντρο φιλοξενίας 700 ατόμων!

Σε απόγνωση η Σάμος: Ζουν 2.932 παράνομοι μετανάστες σε κέντρο φιλοξενίας  700 ατόμων!

Σε απόγνωση βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Σάμου εξαιτίας των έντονων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί από τους μετανάστες !

Η δραματική κατάσταση στο hot spot στο Βαθύ και οι αναποτελεσματικοί χειρισμοί στη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης οδήγησαν στο ίδιο τραπέζι όλα τα κόμματα σε νομαρχιακό επίπεδο ζητώντας από τους αρμόδιους άμεσα λύσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταγραφή στο κέντρο φιλοξενίας του νησιού διαμένουν 2.932 άτομα τη στιγμή που η χωρητικότητα του ανέρχεται σε 700!

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σύσκεψη των νομαρχιακών επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Ανεξάρτητων Ελλήνων Σάμου, παρουσία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Σεβαστάκη, ώστε να υπάρξει μία συνολική αποτίμηση των τελευταίων δεδομένων.

Οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων κομμάτων, σε κοινή γραμμή, αφού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις καθυστερήσεις από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στην υλοποίηση των μέτρων αποσυμφόρησης του hot spot ζήτησαν παρεμβάσεις που θα ανακουφίσουν το νησί από τα σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, συμφώνησαν σε ένα κοινό κείμενο, που έχει σταλεί προς έγκριση στα κεντρικά γραφεία των κομμάτων στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.