Πάτρα: Σακούλα σκουπιδιών «έσκασε» στα χέρια εργαζομένου καθαριότητας – Ακρωτηριάστηκε το αριστερό χέρι του

Πάτρα: Σακούλα σκουπιδιών «έσκασε» στα χέρια εργαζομένου καθαριότητας – Ακρωτηριάστηκε το αριστερό χέρι του

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο διακομίστηκε υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, μετά από ατύχημα που σημειώθηκε κατά την ώρα εργασίας του.

Στο αριστερό του χέρι ακρωτηριάστηκε ένας 52χρονος υπάλληλος του δήμου Πατρέων, όταν εξερράγη στα χέρια του, σήμερα το μεσημέρι, συσκευασία που μετέφερε από τα δικαστήρια της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπάλληλος είχε μαζέψει συσκευασίες και την στιγμή που τις μετέφερε, εξερράγη, για άγνωστη ακόμα αιτία, μία από αυτές.

Αμέσως μετά ο υπάλληλος διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου της Πάτρας, τραυματισμένος σοβαρά στο αριστερό του χέρι.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς περιείχαν οι συσκευασίες, αλλά και το πώς προκλήθηκε η έκρηξη.

Έρευνα των αρχών

Δεν κατάφεραν οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου να σώσουν το χέρι του άτυχου 45χρονου υπαλλήλου καθαριότητας που τραυματίστηκε σοβαρά στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας όταν εξερράγη μια σακούλα με κατασχεμένο οπλισμό, καθώς ακρωτηριάστηκε από το ύψος του καρπού.

Για το πρωτοφανές περιστατικό διέταξε κατεπείγουσα έρευνα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών. Όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στα σκουπίδια βρισκόταν μια μαύρη σακούλα απορριμμάτων που περιείχε κατασχεμένα όπλα, σφαίρες και ποσότητα εκρηκτικών, πιθανότατα ζελατοδυναμίτιδας η οποία εξερράγη και τραυμάτισε τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Πατρέων! Αυτό που ερευνάται είναι ποιος από το Πρωτοδικείο Πατρών πέταξε σε κοινά σκουπίδια τα επικίνδυνα υλικά, που προφανώς αποτελούσαν πειστήρια για κάποια υπόθεση, καθώς για την καταστροφή οπλισμού υπάρχει ειδικό πρωτόκολλο παράδοσής τους στον Στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, τον χώρο όπου εξερράγη η μυστηριώδης σακούλα ερευνούν τόσο οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και του Τ.Ε.Ε.Μ., όσο και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη αλλά και να διαπιστωθεί αν έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια και άλλα επικίνδυνα εκρηκτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.