ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε καμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο που οι δράστες χρησιμοποίησαν για τη ληστεία του μίνι μάρκετ (φωτό)

Παλαιό Φάληρο: Βρέθηκε καμένο το κλεμμένο αυτοκίνητο που οι δράστες χρησιμοποίησαν για τη ληστεία του μίνι μάρκετ (φωτό)

Με το ανθρωποκυνηγητό των αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια δύο δραστών να ληστέψουν μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, πριν λίγο ανακαλύφθηκε το κλεμμένο αμάξι που είχε χρησιμοποιηθεί, καμένο. Προφανώς, οι δράστες προσπαθούν να σβήσουν ίχνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο αδίστακτοι δράστες, πριν εισβάλουν στο μίνι μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο, είχαν κλέψει το όχημα που χρησιμοποίησαν από γυναίκα σε κοντινή απόσταση από το σημείο, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο κατάστημα φώναξαν ληστεία και χτύπησαν στο πρόσωπο τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο.

Την ίδια στιγμή έξω από το κατάστημα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του ο οποίος στη θέα των ληστών μπήκε στο κατάστημα και ήρθε στα χέρια με τον έναν εκ των δύο ληστών.

Ο άλλος κουκουλοφόρος στην προσπάθειά του να ξεφύγει πυροβόλησε – κατά πληροφορίες οχτώ φορές – και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αντίθετα ο πρώτος ληστής, στον οποίο είχε ορμήσει ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ και ο οποίος όπως αποδείχθηκε είναι ένας 24χρονος Έλληνας, ακινητοποιήθηκε και με τη βοήθεια και άλλων περαστικών εξουδετερώθηκε πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης ο οποίος διέφυγε, λίγα μέτρα πιο κάτω, στην οδό Μηδείας, έβαλε φωτιά στο όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.