Φρίκη στα Πατήσια: 32χρονη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών – Υποψίες για serial killer

Φρίκη στα Πατήσια: 32χρονη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών – Υποψίες για serial killer

Εφιαλτικές σκηνές εξελίχθηκαν χθες στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, καθώς βρέθηκε δολοφονημένη με πολύ σκληρό τρόπο μια νέα γυναίκα,

Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη. Το θύμα, μια 32χρονη γυναίκα, δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, έξι με επτά μαχαιριές, μέσα στο Β’ Νεκροταφείο. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, δέχτηκε τα μοιραία χτυπήματα πάνω από τάφο φιλικού της προσώπου, που είχε πάει να φροντίσει.

Η άτυχη γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Η γυναίκα προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μαχαίρι. Όταν ο δολοφόνος επιχείρησε να τη χτυπήσει εκείνη πρόταξε τα χέρια της για να προφυλαχθεί.

Δυστυχώς η κίνησή της αποδείχθηκε μάταιη. Ο φονιάς ήταν αποφασισμένος. Συνέχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αντιδρά. Τότε το μαχαίρι βρήκε το στήθος της. Ο δολοφόνος της κατάφερε θανατηφόρα τραύματα.

Η κοπέλα ξεψύχησε, όμως ο δολοφόνος δεν σταμάτησε. Για να κρύψει ίσως τα ίχνη του φονικού, για να κερδίσει χρόνο και να μπορέσει να διαφύγει φαίνεται ότι έσυρε το άψυχο κορμί της κάποια μέτρα.

Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με δύο όμως βασικά σενάρια να απασχολούν τους αξιωματικούς που αναζητούν την λύση του πρωτοφανούς εγκλήματος: Να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή, ή να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του.

Το στοιχείο που οδηγεί προς τα εκεί την αστυνομία είναι το γεγονός πως η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του 2017 – και αυτό ήταν κάτι που η 32χρονη έκανε συχνά.

Για τον λόγο αυτό, ερευνάται εάν η 32χρονη είχε πάνω της κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε μαζί του ο ληστής. Το μαχαίρι του εγκλήματος, πάντως, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Τα μοιραία τραύματα για την άτυχη γυναίκα ήταν στον θώρακα (στο αριστερό ημιθωράκιο, πιο συγκεκριμένα), ενώ έχει δεχτεί μαχαιριές και στο πρόσωπο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται ίσως και σήμερα, αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο πριν από την ώρα που κλείνει το κοιμητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.