ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θρίλερ στην Ιταλία: Μαροκινός πυρπόλησε το σπίτι του με τα παιδιά του μέσα και αυτοκτόνησε

Θρίλερ στην Ιταλία: Μαροκινός πυρπόλησε το σπίτι του με τα παιδιά του μέσα και αυτοκτόνησε

Ένας Μαροκινός άνδρας 49 ετών πυρπόλησε του σπίτι του στο Μιλάνο, προκαλώντας τον θάνατο των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών του, ηλικίας τριών με δώδεκα ετών. Η τέταρτη κόρη του Μαροκινού άνδρα, (ο οποίος αυτοκτόνησε), μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή της κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Η σύζυγος του 49χρονου, επίσης Μαροκινή, με σημαντικά ψυχικά προβλήματα, κατάφερε να σωθεί και δεν φέρει εκτεταμένα εγκαύματα. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και εδώ και καιρό της παρείχαν στήριξη οι κοινωνικοί λειτουργοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γείτονες ανέφεραν ότι ο δράστης ήταν ένας πολύ αξιοπρεπής και ευγενής άνθρωπος, ο οποίος, όμως, είχε προβλήματα με τη δουλειά του και λόγω της βαριάς κατάθλιψης από την οποία υπέφερε η σύζυγός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.