ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 32χρονης εφοριακού: «Ο πατέρας της την υποχρέωνε να υπογράφει τα δάνειά του!»

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 32χρονης εφοριακού: «Ο πατέρας της την υποχρέωνε να υπογράφει τα δάνειά του!»

Μετά την αποκάλυψη του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη ότι την ημέρα και ώρα της δολοφονίας της κόρης του περνούσε έξω από το νεκροταφείο, η αδελφή του και θεία της αδικοχαμένης κοπέλας δίνει νέες διαστάσεις στο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Η θεία της Δώρας ανέφερε πως όταν έμαθε για τη δολοφονία της ανιψιάς της, σκέφτηκε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα μπορεί να κρύβεται κάποιος από το περιβάλλον του αδελφού της, Κώστα Ζέμπερη.

«Το μυαλό μου την πρώτη φορά, και τρελάθηκα, πήγε ότι μπορεί να καθάρισαν το παιδί από την πλευρά του αδελφού μου που χρωστά σε όλο τον κόσμο. Και ότι μπορεί να το έκανε κάποιος για εκδίκηση» ανέφερε η θεία της στο κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού σταθμού.

Μάλιστα η θεία της εφοριακού πρόσθεσε ότι ο πατέρας εκβίαζε ψυχολογικά την αδικοχαμένη κοπέλα. «Την Θεοδώρα, που ήταν η πιο μεγάλη την εκβίαζε ψυχολογικά να του κάνει αυτό που ήθελε αυτός. Τα δάνεια… το παιδί του το χρέωνε, χωρίς να το σκέφτεται. Είχε δανειστεί από όλο τον κόσμο λεφτά και είχε παίξει χρηματιστήριο για να γίνει πλούσιος. Και τα έχασε όλα. Όλος ο κόσμος αυτός μετά, τον κυνηγάει».


Επιπλέον, η ίδια αποκάλυψε ότι για τα χρέη του πατέρα κυνηγούσαν και την οικογένεια και πως πήγαιναν στο σπίτι και ενοχλούσαν τα παιδιά του.

«Το κορίτσι του είχε πάρει ένα σωρό δάνεια γιατί της έλεγε “αν δεν υπογράψεις να μου πάρεις ένα δάνειο γιατί χρωστάω θα πάρω τα παιδιά να τα πάω στο ίδρυμα”. Και η Θεοδώρα η καημένη υπέγραφε» είπε η γυναίκα για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη. Πρόσθεσε, δε, ότι το τελευταίο δάνειο που πήρε η ανιψιά της ήταν ύψους 20.000 ευρώ.

«Του έστελνε κρυφά και φαγητό» είπε η γυναίκα, και ξέσπασε: «Να βρεθεί ο ένοχος, να μπορούσα να τον σκοτώσω. Αλλά δεν μπορώ να σκοτώσω ούτε μυρμήγκι».

Έκκληση της συνηγόρου εάν κάποιος γνωρίζει κάτι να αποταθεί στις αρχές

Σε συνέντευξή της η συνήγορος της οικογένειας της 32χρονης άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, απηύθυνε έκκληση προς όποιον τυχόν είδε την στυγερή δολοφονία ή γνωρίζει κάτι σχετικό να αποταθεί στις αρχές.

Η Γιάννα Παναγοπούλου χαρακτήρισε ιδιαίτερα περίπλοκη και «σκοτεινή» την υπόθεση αυτή της δολοφονίας της 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο με 14 μαχαιριές. «Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα δυνατά ενδεχόμενα», σημείωσε και κάλεσε όλους τους μάρτυρες να καταθέσουν. Ανάμεσα σε αυτούς, επεσήμανε, είναι και ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, ο οποίος αποκάλυψε το Σάββατο ότι την ώρα του εγκλήματος εκείνος περνούσε έξω από το Β’ Νεκροταφείο, από όπου παρέλαβε έναν άνδρα με το ταξί του.

«Ζητούμε όποιος είδε κάτι, οτιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κ. Παναγοπούλου στον ΣΚΑΪ.

«Ήταν 5:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι, αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.