ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ηράκλειο: Φυλάκιση 32 ετών στον «πατέρα» που… βίαζε την κόρη του από 11 χρονών

Ηράκλειο: Φυλάκιση 32 ετών στον «πατέρα» που… βίαζε την κόρη του από 11 χρονών

Συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών επέβαλε την Τρίτη το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε έναν πατέρα από χωριό της Κρήτης, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της ίδιας του της κόρης.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη, όταν το κορίτσι βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τον ίδιο του τον πατέρα όταν ήταν πλέον ενήλικη, λέγοντας ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Η τραγική αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου το 2008 και συνεχίστηκε για τα επόμενα επτά χρόνια μέχρι το 2015, οπότε και η κοπέλα κατήγγειλε όλα αυτά που είχε ζήσει στην αστυνομία.

Ο πατέρας κρίθηκε ένοχος για βιασμό, αποπλάνηση και αιμομιξία και του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.