ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Με σακούλα στο κεφάλι και μέσα στα αίματα η 48χρονη Κινέζα (upd)

Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Με σακούλα στο κεφάλι και μέσα στα αίματα η 48χρονη Κινέζα (upd)

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης από τους ενοίκους πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου είδαν μπροστά τους το πτώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα ήταν ασιατικής καταγωγής ενώ προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι τα χέρια ήταν δεμένα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ένας φίλος του αφεντικού της άτυχης γυναίκας, αποκαλύπτει πως τελευταία φορά την είδε τη Δευτέρα. «Με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό της και μου είπε: “χάσαμε την Κινέζα”. Δεν έκλεινε ποτέ το κινητό της. Ήρθαμε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι κοιτάξαμε αλλά τίποτα», τονίζει.

Ο ίδιος δήλωσε πως το σπίτι δεν είχε σημάδια παραβίασης, έτσι κλείδωσαν με τα κλειδιά που είχε παραχωρήσει η 48χρονη στο αφεντικό της και έφυγαν.

«Μας πήραν τηλέφωνο το βράδυ από την πολυκατοικία και μας είπαν ότι μυρίζει. Ήρθαμε πάλι εδώ, ανοίξαμε, κοίταξε το αφεντικό της κάτω από το κρεβάτι και είδε το αίμα. Ήταν τυλιγμένη και με μία σακούλα στο κεφάλι. Καλέσαμε την αστυνομία».

Όπως λέει ο ίδιος η 48χρονη ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και δεν είχε με κανέναν προστριβές. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να μην είχε ιδιαίτερες παρέες αφού τις περισσότερες ώρες της ημέρας δούλευε στο κατάστημα ρούχων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ένοικος της πολυκατοικίας που γνώριζε την 48χρονη τόνισε πως η ίδια ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα που βρέθηκε νεκρή. Όπως λέει η ίδια έβλεπε κόσμο στο διαμέρισμα χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιοι ή ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Να σημειωθεί πως η ίδια όλες αυτές τις μέρες δεν άκουσε, όπως λέει φωνές και φασαρία από το διαμέρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.