ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό νεαρού Αλβανού: Παράτησε αυτοκίνητο με 139 κιλά χασίς

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό νεαρού Αλβανού: Παράτησε αυτοκίνητο με 139 κιλά χασίς

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων έχουν σημάνει συναγερμό προκειμένου να εντοπίσουν ένα νεαρό Αλβανό που εγκατέλειψε στο ύψος του χωριού Δρίσκο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο γεμάτο χασίς και εξαφανίστηκε. Ο λόγος παραμένει άγνωστος, η ταυτότητά του, όμως είναι γνωστή στις αρχές.

Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε σταθμευμένο στην περιοχή της παλιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων– Τρικάλων έχοντας στο εσωτερικό του και στον χώρο αποσκευών 131 δέματα με συνολικά 139 κιλά και 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και μια ξεχωριστή συσκευασία με το ίδιο ναρκωτικό βάρους 68,8 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χασίς και αυτοκίνητο κατασχέθηκαν και στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκε ο οδηγός, που ήταν ένας 21χρονος Αλβανός ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων αν ο δράστης δεν εντοπιστεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.