Στην Κάλυμνο ο Ιατροδικαστής για να ρίξει «φως» στην δολοφονία του φοιτητή – Δείτε που βρέθηκε η σορός του (χάρτης)

Στην Κάλυμνο ο Ιατροδικαστής για να ρίξει «φως» στην δολοφονία του φοιτητή – Δείτε που βρέθηκε η σορός του (χάρτης)

Μία άγρια δολοφονία αποκαλύπτεται πίσω από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο νεαρός βρέθηκε από έναν 15χρονο σε παράπηγμα την ώρα που έπαιζε και έφερε στο σώμα του χτυπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια. Ωστόσο, ένα τραύμα που φέρει στο κεφάλι του, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις παραπέμπει σε σφαίρα.

Ο ανήλικος είδε το πτώμα του 21χρονου πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη και αμέσως ενημέρωσε τους συγγενείς του που κάλεσαν την αστυνομία.

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 100 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Τον άτυχο Νίκο εντόπισε 15χρονος,σήμερα λίγο πριν της 5.00 το απόγευμα , ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα(με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση ,μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο.Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου θα παραμείνει στο χώρο που εντοπίσθηκε ,φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή που θα έλθει στο νησί αύριο Κυριακή το πρωί.

Επίσης στο νησί θα έλθει κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


Ο τσακωμός με τον πατέρα και το θρίλερ με το πτώμα

Ο 21χρονος, που ζούσε στην Αθήνα και είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την μητέρα του, το περασμένο Σάββατο, μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή του, είχε τσακωθεί με τον πατέρα του. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είδαν το παιδί να κλαίει στην πλατεία.

Την Κυριακή, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, τρεις γυναίκες τον είχαν δει να φεύγει με τα πόδια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο νεαρός, δεν φαίνεται να είχε μετακινηθεί πολύ με το ποδήλατό του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη από τις ρόδες του ποδηλάτου. Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής. Το γεγονός αυτό γεννά ερωτηματικά για πιθανή μεταφορά του πτώματός του στο σημείο.

Ακόμη, το τραύμα που φέρει ο νεαρός στο κεφάλι του είναι παλαιότερο και όχι σημερινό, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για σφαίρα. Ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Την ίδια ώρα στην Κάλυμνο μεταβαίνει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών προεκειμένου να συνδράμει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το πτώμα του νεαρού θα παραμείνει στο σημείο όπου βρέθηκε και το οποίο θα φυλάσσεται από αστυνομικούς, καθότι το νησί δεν διαθέτει ιατροδικαστή και αναμένεται να φτάσει την Κυριακή από τη Ρόδο.

Σημειώνεται, ότι χθες η μητέρα του 21χρονου Νίκου εμφανίστηκε με συγγενικό της πρόσωπο στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, εκφράζοντας την αγωνία της για την τύχη του παιδιού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.