Καβάλα: Νεκροί σε τροχαίο 4 παράνομοι μετανάστες έπειτα από καταδίωξη

Καβάλα: Νεκροί σε τροχαίο 4 παράνομοι μετανάστες έπειτα από καταδίωξη

Τραγικό τέλος είχε η… κινηματογραφική καταδίωξη της αστυνομίας σε ύποπτο όχημα, στην επαρχιακή οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Περάμου.Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε είχε απολογισμό τέσσερις νεκρούς και πέντε σοβαρά τραυματίες

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα μετέφερε οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, με τον διακινητή να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα, όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε γκρεμό.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε πάνω από μία ώρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν τέσσερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πτώση, βρήκαν ακαριαία τραγικό θάνατο τέσσερις μετανάστες, ενώ οι άλλοι τέσσερις και ο διακινητής μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.