ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έληξε η κατάληψη του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από τα μέλη του ΠΑΜΕ – «Περνάμε στην αντεπίθεση» (φωτό, βίντεο) (upd)

Έληξε η κατάληψη του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από τα μέλη του ΠΑΜΕ – «Περνάμε στην αντεπίθεση» (φωτό, βίντεο) (upd)

(Ανανέωση 10:50) Αποχώρησαν από το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης τα μέλη του ΠΑΜΕ, που πραγματοποίησαν νωρίτερα συμβολική κινητοποίηση στο υπουργείο.

Σκοπός τους ήταν να κάνουν γνωστή την πανελλαδική απεργία της προσεχούς Πέμπτης και να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να συμμετάσχει στη συγκέντρωση, την ίδια μέρα, στο Άγαλμα του Βενιζέλου (10.30).


Στην κατάληψη του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης προχώρησαν πριν από λίγο μέλη του ΠΑΜΕ.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στον χώρο του ΥΜΑΘ, μπήκαν στο κτίριο και κρέμασαν ένα γιγαντοπανό.

«Περνάμε στην αντεπίθεση» αναγράφει το πανό, με τα μέλη του ΠΑΜΕ να καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της Πέμπτης στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10:30.

Ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, δήλωσε ότι ότι «η κατάληψη τάσσεται εις βάρος της κυβερνητικής πολιτικής που προσπαθεί, μέσα από τον προϋπολογισμό, να εξασφαλίσει κέρδη για τις πολυεθνικές εταιρείες και εις βάρος των εργατών».

«Κάνουμε σαφές ότι η κατάκτηση της απεργίας από την εργατική τάξη, που έγινε με αίμα χιλιάδων και έδωσε τη δυνατότητα διεκδικήσεων, δεν μπορεί να σβηστεί από το μαύρο μελάνι της, κατά τα λοιπά, αριστερής κυβέρνησης που στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.