Εισβολή αναρχικών στο ΠΑΜΑΚ με καταγγελίες για τραυματισμούς – Στην Αθήνα έσπασαν ακυρωτικά στο Μετρό (φωτό)

Εισβολή αναρχικών στο ΠΑΜΑΚ με καταγγελίες για τραυματισμούς – Στην Αθήνα έσπασαν ακυρωτικά στο Μετρό (φωτό)

Αναρχικοί εισέβαλαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Περίπου 10 άτομα (άντρες και γυναίκες) μπήκαν στο πανεπιστήμιο με λοστούς και τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε διάφορους χώρους.

Δεν σταμάτησαν μάλιστα μόνο στις υλικές καταστροφές, όπως καταγγέλλουν φοιτητές, οι δράστες τους χτύπησαν.

Συγκλονίζει η μαρτυρία πρωτοετή φοιτητή που δέχτηκε επίθεση από τους αντιεξουσιαστές.

Ο φοιτητής Α.Σ., την ώρα της εισβολής των αντιεξουσιαστών, βρισκόταν στην είσοδο του Πανεπιστημίου. Όπως καταγγέλλει σε εφημερίδα απρόκλητα του επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές.

Την ίδια στιγμή στην Αθήνα μεγάλες καταστροφές στα ακυρωτικά μηχανήματα του σταθμού μετρού στο Πανεπιστήμιο προκάλεσε μία ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι αποκόπηκαν από την πορεία που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

Η ομάδα των αναρχικών εισέβαλε στις εγκαταστάσεις και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, με συνέπεια να δοθεί εντολή από τις αρχές για το κλείσιμο του σταθμού, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια των πολιτών.

Ο σταθμός στο Πανεπιστήμιο γέμισε γυαλιά και άλλα υλικά, ενώ δεν υπήρχαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Μία διμοιρία εμφανίστηκε μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν και αφού είχαν αποχωρήσει οι κουκουλοφόροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.