ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Μαζιώτης-Ρούπα» 33 μέρες απεργία πείνας-Αργοπεθαίνουν καταγγέλλει η δικηγόρος τους

«Μαζιώτης-Ρούπα» 33 μέρες απεργία πείνας-Αργοπεθαίνουν καταγγέλλει η δικηγόρος τους

Η δικηγόρος τους, Μαριζάνα Κικίρη, σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως αργοπεθαίνουν λόγω της απεργίας, ενώ τονίζει πως είναι οι πρώτοι απεργοί πείνας στην ιστορία που θα τους αφήσουν να πεθάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ίδιοι άνθρωποι που πριν μερικές εβδομάδες εξάντλησαν την επιείκεια τους στο πρόσωπο του Κουφοντίνα και του χορήγησαν άδεια, εκδικούνται τους Μαζιώτη-Ρούπα που την 33η ημέρα απεργίας πείνας δεν ικανοποιούν το δίκαιο αίτημά τους για απομάκρυνση από την απομόνωση και μεταφορά σε πτέρυγα της Δικαστικής Φυλακής όπου κρατούνται κ οι άλλοι κρατούμενοι», αναφέρει η κ. Κικίρη στην ανακοίνωση και προσθέτει «πρόκειται για τους πρώτους απεργούς πείνας στην ιστορία που τους αφήνουν να πεθάνουν. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.