Συγκλονίζει η απόπειρα δολοφονίας του ψυχιάτρου στα Χανιά: Μπήκε σε φαρμακείο για να σωθεί

Συγκλονίζει η απόπειρα δολοφονίας του ψυχιάτρου στα Χανιά: Μπήκε σε φαρμακείο για να σωθεί

Τις δραματικές στιγμές της παραλίγο ψυχρής δολοφονίας του 50χρονου ψυχιάτρου Δ.Σ.περιγράφει σε ιστοσελίδα ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνθηκε ο γιατρός προκειμένου να τον σώσει.

Ο φαρμακοποιός κ. Γιώργος Παρασύρης ήταν εκείνος που είδε τον ψυχίατρο να μπαίνει αιμόφυρτος μέσα στο φαρμακείο του ζητώντας του απεγνωσμένα βοήθεια.

«Κάποια άτομα τον περίμεναν έξω από το ιατρείο, κρυμμένοι στο πάρκινγκ και άρχισαν να τον πυροβολούν.

Έσκυψε ο ψυχίατρος για να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς και άρχισαν να πέφτουν γυαλιά από τα τζάμια του αυτοκινήτου επάνω του και αμέσως ήρθε στο φαρμακείο.

Ήταν το πρώτο σημείο που σκέφτηκε να έρθει για να ζητήσει βοήθεια γιατί είχε αίματα αλλά και για να σωθεί. Είχε την ψυχραιμία και ήρθε κατευθείαν εδώ και μου λέει: “Γιώργο, με πυροβόλησαν, θέλω τη βοήθειά σου”.

Εμείς καθαρίσαμε το πρόσωπό του γιατί είχε ένα γυαλί μάλλον κι από εκεί προερχόταν η αιμορραγία. Δεν είδα να έχει τραύμα από σφαίρα, έτσι όπως μπόρεσα να καταλάβω. Ήταν πολύ σοκαρισμένος στην αρχή αλλά μετά συνήλθε.

Τότε τον ρώτησα πόσοι ήταν και ποιοι ήταν και μου είπε ότι ήταν τρία με τέσσερα άτομα και ότι τους γνωρίζει»

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο ψυχίατρος έπεσε θύμα ενέδρας τριών με τεσσάρων ατόμων στα πρόσωπα των οποίων το θύμα αναγνώρισε γνωστές φυσιογνωμίες τις οποίες έχει ήδη αναφέρει στην αστυνομία.

Τα άτομα αυτά φαίνεται πως απειλούσαν εδώ και καιρό τον ψυχίατρο για δικούς τους λόγους.

Βγαίνοντας από το ιατρείο του, που βρίσκεται επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα στα νέα γραφεία της ΝΔ και κατευθυνόμενος στο όχημά του, τύπου τζιπ, δέχτηκε πυροβολισμούς.

Ο 50χρονος άντρας πρόλαβε και μπήκε στο όχημα που είχε παρκάρει απέναντι από το ιατρείο του και εν συνεχεία ο ένας εκ των δύο δραστών πήγε στη δεξιά πλευρά του οχήματος και με έναν λοστό έσπασε το τζάμι με αποτέλεσμα τα θραύσματα να τραυματίσουν στο πρόσωπο τον 50χρονο άντρα.

Δύο από τις σφαίρες των δραστών χτύπησαν το παρμπρίζ του οχήματος, ενώ εκείνος προσπαθούσε να βάλει μπροστά και δεν τον τραυμάτισαν. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, έβαλε μπροστά το όχημά του και σταμάτησε αιμόφυρτος έξω από το φαρμακείο όπου του παρασχεθήκαν οι πρώτες βοήθειες και τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Ποιος είναι ο ψυχίατρος

Πρόκειται για έναν από τους πλέον γνωστούς ψυχιάτρους στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι χωρισμένος με παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δραστηριοποιείται ως ψυχίατρος, επί μια 25ετία, αρχικά στο ΘΨΠ Χανίων, στη συνέχεια στο ΨΝ Αττικής, στο 496 ΣΝ Διδυμοτείχου και τελικά από το 1988 στον ιδιωτικό τομέα, στο Ηράκλειο, όπου διατηρεί και το ιατρείο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.