Χαλκιδική: Κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και βαριοπούλα προσπάθησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή

Χαλκιδική: Κουκουλοφόροι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και βαριοπούλα προσπάθησαν να ληστέψουν χρηματαποστολή

Οι ληστές κατέβηκαν και τους απείλησαν με τα όπλα. Θρασύτατοι κακοποιοί αποπειράθηκαν να ληστέψουν μέρα μεσημέρι χρηματαποστολή έξω από πολυκατάστημα στη Χαλκίδα. Συγκεκριμένα τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι οι δύο με καλάσνικοφ και ο τρίτος με βαριοπούλα, σταμάτησαν με ένα τζιπ δίπλα στο αυτοκίνητο που διενεργούσε τη χρηματαποστολή στις 12:00′ το μεσημέρι, στο πολυκατάστημα “Jumbo” που βρίσκεται στην Έξω Παναγίτσα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ληστές κατέβηκαν και τους απείλησαν με τα όπλα, οι υπάλληλοι όμως πρόλαβαν να κλειστούν στο θωρακισμένο όχημα και παρά τις απειλές των κουκουλοφόρων ότι θα πυροβολήσουν ή θα επιχειρήσουν να θραύσουν τα τζάμια, πάτησαν γκάζι και διέφυγαν. Η αντίδραση των κακοποιών ευτυχώς ήταν να απομακρυνθούν από το σημείο χωρίς να ανοίξουν πυρ και έτσι δεν είχαμε κάτι πιο δυσάρεστο. Λίγη ώρα αργότερα, ένα παλιό τζιπ Vittara βρέθηκε καμένο ολοσχερώς και πιθανολογείται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να κλέψουν την χρηματαποστολή. Για το συμβάν προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.