ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη προπομπός του 50χρονου με τα 101 κιλά χασίς και το καλάσνικοφ στο Καλπάκι

Συνελήφθη προπομπός του 50χρονου με τα 101 κιλά χασίς και το καλάσνικοφ στο Καλπάκι

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, 350 ευρώ και ένα κινητό. Τελικά, δεν ήταν μόνος ο 50χρονος Έλληνας που συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής να μεταφέρει στο Καλπάκι Ιωαννίνων μεγάλη ποσότητα χασίς οπλισμένος με πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ, καθώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον προπομπό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν 42χρονο Αλβανό που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας στην Αμφιλοχία και προπορευόταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του από τον Έλληνα συνεργό του για να τον ειδοποιεί για τυχόν μπλόκα. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, 350 ευρώ και ένα κινητό και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος.Νωρίτερα, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος και βρήκαν στα πίσω καθίσματα 65 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 101 κιλών και στο κάθισμα του συνοδηγού ένα πολεμικό τυφέκιο Καλάσνικοφ χωρίς σφαίρες στον γεμιστήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.