ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μενίδι: Πακιστανός κρατούσε αιχμάλωτη επί τρία χρόνια και βίαζε 12χρονη!

Μενίδι: Πακιστανός κρατούσε αιχμάλωτη επί τρία χρόνια και βίαζε 12χρονη!

Μία ανατριχιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στο Μενίδι, όπου ένας 34χρονος Πακιστανός “οικονομικός μετανάστης” κρατούσε επί τρία χρόνια φυλακισμένο ένα 12χρονο κορίτσι, στο οποίο ασελγούσε ενώ απέκτησε μαζί της ένα παιδί

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η 15χρονη σήμερα Ρομά σε δομή όπου φιλοξενείται, περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα όσα βίωσε στα χέρια του 34χρονου άντρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε το κορίτσι, όταν εκείνη ήταν 12 ετών η μητέρα της την εγκατέλειψε στο Μενίδι και εκείνη βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του 34χρονου από το Πακιστάν. Όπως διηγήθηκε, από το 2013 ο Πακιστανός δεν την άφηνε να βγει έξω, ενώ ασελγούσε σε βάρος της. Μάλιστα , στα τέλη του 2015, όταν ήταν 14 ετών απέκτησε ένα παιδί.

Ωστόσο, και πάλι ο 34χρονος δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι, τόσο εκείνη όσο και το βρέφος. Τελικά, όταν κατάφερε να δραπετεύσει και να βρει καταφύγιο σε μία δομή, αποκάλυψε στους ψυχολόγους την ανατριχιαστική ιστορία.

Ο Πακιστανός συνελήφθη, με τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιού κάτω των 14 ετών, ασέλγεια και αρπαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, η 15χρονη Ρομά φιλοξενείται σε κρατική δομή μαζί με το παιδί της και παρακολουθούνται από ομάδα ψυχολόγων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.