ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χρωστούσε νοίκια και έκαψε τη μηχανή της ιδιοκτήτριας!

Χρωστούσε νοίκια και έκαψε τη μηχανή της ιδιοκτήτριας!

Απροσδόκητη κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός της ιδιοκτήτριας ενός σπιτιού στη Λέρο με τον Αλβανό νοικάρη της ο οποίος «ξεχνούσε» να της πληρώσει τα ενοίκια, καθώς ο αλλοδαπός αποφάσισε να την εκδικηθεί βάζοντας… φωτιά στη μοτοσικλέτα του γιου της!

Ο 45χρονος Αλβανός καβγάδισε έντονα το βράδυ της Τετάρτης με την 47χρονη σπιτονοικοκυρά του, καθώς εκείνη του ζητούσε να πληρώσει τα χρήματα που της όφειλε, αλλά έφυγε βιαστικά και η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της. Λίγες ώρες αργότερα, είδε τη μοτοσικλέτα που είχε αφήσει ο γιος της έξω από το σπίτι να τυλίγεται στις φλόγες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 47χρονη κατήγγειλε τον εμπρησμό στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν τον Αλβανό και να του περάσουν χειροπέδες. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, που του άσκησε δίωξη για εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.