Κιλκίς: Σωματέμπορος και ληστής στα χέρια αστυνομικών

Κιλκίς: Σωματέμπορος και ληστής στα χέρια αστυνομικών

Να φύγει από τη χώρα με προορισμό τα Σκόπια επιχείρησε ένας 60χρονος Έλληνας που είχε διαπιστωθεί η εμπλοκή του σε υπόθεση αρπαγής και αγοραπωλησίας γυναικών (!), αλλά μόλις επιχείρησε να περάσει από τους Ευζώνους συνελήφθη.

Κατά τον έλεγχο στοιχείων στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών για σωματεμπορία και αρπαγή, το οποίο εκκρεμούσε. Με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς κρατείται και θα μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Δυο διωκτικά έγγραφα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το ένα ήταν διάταξη του προέδρου Εφετών Ναυπλίου και το άλλο ένταλμα σύλληψης του Β΄ ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου για ληστεία. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που διέταξε την μεταγωγή του στις δικαστικές αρχές των δυο πόλεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.